Astăzi am primit o veste foarte plăcută, care m-a bucurat enorm.
Am fost plăcut surprins, când am fost anunțat telefonic, că în data de 24 Februarie 2011, trebuie să mă prezint la Restaurantul Harbour din Piața Amzei, pentru a participa la Gala BLOGourmet 2011 (prima ediție), deoarece blogul Rețetele Vânătorului și Pescarului a intrat în finală la categoriile:
Am fost plăcut surprins, când am fost anunțat telefonic, că în data de 24 Februarie 2011, trebuie să mă prezint la Restaurantul Harbour din Piața Amzei, pentru a participa la Gala BLOGourmet 2011 (prima ediție), deoarece blogul Rețetele Vânătorului și Pescarului a intrat în finală la categoriile:
- Cel mai bun blogger culinar de nișă
Doresc să mai precizez că, celălalt blog al meu, Icre Negre, a intrat în finală la categoriile:
- Cea mai bună recenzie de restaurant;
- Cea mai completă formă de prezentare a unei rețete.
Mulțumesc mult Restaurantului Harbour pentru această minunată inițiativă!
Felicitari!
RăspundețiȘtergereFelicitari!...sa faci poze sa vedem si noi!
RăspundețiȘtergereSigur ca o sa fac!
ȘtergereNu ratez eu asa o ocazie!
:)
Felicitari!Ar fi fost pacat...
RăspundețiȘtergereMerci Teo!
Ștergere:)
Felicitari! esti un bucatar desavarsit!
ȘtergereMultumesc!
Ștergere:)
Felicitari pentru premiul I :)
RăspundețiȘtergereMultumesc mult!
Ștergere:)
Felicitari!! Chiar faci lucruri minunate, si iti urmaresc demult blogul!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mona!
ȘtergereDin pacate, un astfel de blog e imposibil sa-l faci sa mearga non-stop!
Dupa un sezon de vanatoare nu te alegi cu foarte multe "trofee", iar prepararea lor nu o poti face zilnic!
Deci e ceva sporadic!
Din pacate sezonul acesta nu am fost de cat la o vanatoare de prepelite!
Toata iarna m-a chinuit o sinuzite cumplita!
Deci material didactic nu prea am!
Dar o sa incerc sa cumpar de la AJVPS sau din Metro, carne de vanat ca sa pot continua (lent, asa cum merge un astfel de blog) a va prezenta delicatese din vanatul autohton!
La peste o sa fie mai usor!
:)