marți, 8 aprilie 2014

Under reconstructionZilele trecute, o mică greșeală personală în gestionarea blogului (dar pur și simplu, habar n-aveam de conexiunea asta - între blog și arhiva google de fotografii), a făcut practic blogul... sau mai bine zis postările să rămână fără pozele atașate postării aferente.
A fost practic (din punctul meu de vedere) ca o explozie ”nucleară” în toată munca mea. Norocul meu este că, blogul ca atare NU a fost afectat. Ci doar o grămadă de postări, din punct de vedere fotografic. Acum blogul este în Reconstrucție (de unde și titlul postării). Și sper să-l refac cât mai rapid. Singura problemă (dar care NU vă afectează pe voi, dragi cititori), este că... postările care nu fac obiectul blogului (cum ar fi urările de An nou, Crăciun, Paște, 8 Martie etc), s-ar putea să le șterg definitiv! Din lipsă de fotografii atașate!
Cea mai grea muncă este în zona postărilor de cultură și informații pentru voi. Fotografiile din aceste postări, fiind extrase de pe internet, e greu să le refac (căci nu mai știu chiar ce fotografii am folosit). Restul fotografiilor - a celor pe care le-am făcut personal la momentul pregătirilor culinare aferente - le-am stocat pe un HDD extern. Dar și aici, e nevoie de redimensionări, refacerea watermark-ului, poziționarea lor corectă în interiorul textului, rescrierea în HTML a unor linii de limbaj, care să facă poza mai bine conturată etc, etc.
Și desigur, Antetul blogului, care a fost și el afectat. Deocamdată, am reușit să refac dimensiunile lui, dar urmează să-i reaplic poza mea de profil, așa cum era făcută înainte de ”dezastru”!
Așa că, vă rog să aveți ”puțintică răbdare”, până blogul se pune pe picioare!
Vă mulțumesc,
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu