marți, 19 mai 2015

Festivalul Păstrăvului Făgărășean - 2015



Am avut marea onoare să fiu invitat la Prima Ediție a Festivalului Păstrăvului Făgărășean ce va avea loc în perioada 22-23 Mai 2015. Mai multe detalii le puteți citi accesând acest link.
În cadrul show-ul culinar pe care o să-l fac la această manifestare, m-am decis să fac un preparat deosebit, pe bază de ingrediente specifice zonei Făgărașului: păstrăv, ceapă roșie și poate chiar cartofi roze!
Rețeta (deocamdată o surpriză pentru toți) o să fie postată, după ce mă întorc, desigur, de la acest eveniment!
Salivați? 
*=P~ drooling *[]--- cook*;) winking


2 comentarii:

  1. Fir intins Marcele ! Ai sa si pescuiesti sau doar....prepari ?
    De abia astept sa vad cu ce ai sa ne incanti papilele gustative.....
    Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sidonia,
      N-am pescuitîn viața mea păstrăv! Pentru mine asta e o distracție prea mare și tare!
      Așa că mă bag doar la munca de jos: la ceaune...!
      :)

      Ștergere